Pàgines

diumenge, 26 d’agost del 2012

GELAT DE XOCOLATA SENSE SUCRE NI GLUTEN
Recepta molt senzilla i ràpida

Ingredients:

150 gr. xocolata sense sucre ni gluten (blanca, amb llet o negre)
1 pot de llet evaporada Ideal

Opcional pels no diabètics ni al·lèrgics: 1 cullarada de postre de sucre.

Preparació:

Posar la llet evaporada en un vol durant 1 i quart (aprox.) al congelador fins que comenci a gelar la capa de sobre i estigui líquid per dins encara.
Fondre la xocolata al bany maria.
Treure la llet del congelador i batre-la amb barilles fins aconseguir el doble de volum. Sense deixar de batre anar incorporant la xocolata desfeta. (El sucre opcional s'afageix ara).

Es pot deixar així com crema de xocolata o tornar a posar al congelador i batre cada hora per fer el gelat, màxim 3 vegades segons el tacte que es prefereixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada