Pàgines

dijous, 23 d’agost del 2012

CUINA TÍPICA


TRUITA DE POMES

Per començar inaugurem el receptari amb la famosa truita de pomes, típica de la província de Lleida.

Ingredients:
  • 3 ous
  • 3 cullerades de sucre
  • 3 cullerades de farina
  • 1  gotet de llet
  • Mitja cullera de cafè de llevat
  • 1 copa generosa d'anís
  • 5 pomes golden
  • oli
Preparació:

Pelar i tallar les pomes a trossos igual que les patates quan fem una truita.
Fregir la poma en una paella amb oli. Un cop cuita escorra l'oli.
Mentre fer una pasta amb tots els ingredients relacionats. Barrejar la poma i fer la truita.

Decoració:
Es pot posar cacao en pols per sobre.
També es pot posar força sucre per sobre i cremar-lo per  a que quedi caramelit-zat.

BON PROFIT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada