BROWNIE SENSE GLUTEN
Un berenar fàcil de fer i boníssim (pels nens i grans)
125 gr xocolata negre (sense gluten)
125 gr mantega
4 ous
1 iogurt
2 mides de iogurt de sucre
2 mides de iogurt de farina Schär "Mix Dolci" ( si el feu amb gluten heu de posar 3 mides de farina blanca (blat) )
1 sobre de llevat en pols blanc sense gluten ( si el feu amb gluten, doncs 1 sobre de llevat normal)
Preparació
- Fondre la xocolata amb la mantega en el microones (apròx. 3 minuts) i barrejar-ho bé fins que quedi com una crema.
- Batre els ous amb el sucre. Un cop ben batut, afegir la crema de xocolata i seguir batent.
- Afegir el iogurt i la farina barrejada amb el llevat. Remenar-ho tot bé fins que quedi tot ben dissolt.
- Untar de mantega un motlle quadrat o rectangular i espolvoreu amb farina.
- Posar-hi la massa i posar al forn, prèviament escalfat, a 180º
- Un cop cuit, treure del forn i posar sobre un drap humit i cobrir amb un drap de cotó fins que es refredi.
- Fer talls quadrats i empolvoreu amb sucre glaç.
Anna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada